Eilen en tehnyt aloitetta, koska mies ei ollut käynyt suihkussa. Jos en voi olla varma peniksen puhtaudesta, seksihommat ei pahemmin kiinnosta. Mielestäni olisi kuitenkin epäkohteliasta sanoa kumppanille, että pesee vehkeensä, jotta voidaan käydä hommiin. Vai olisiko se epäkohteliasta?

Tänään en tehnyt aloitetta, koska mies vaikutti väsyneeltä. Tuossa se norkoili suihkun jälkeen pelkässä pyyhkeessä, katseli muka televisiota. Tiedän, että se tarjosi minulle tilaisuutta aloitteen tekemiseen. Meillä oli pari päivää sitten puhetta miehen liian karkeista käsistä. Kysyin äsken, että haluaisiko mies, että teen hänelle nyt sen käsihoidon, josta sovimme, mutta eipä kelvannut ajankohta. Kuulemma väsyttää, ja kellokin oli jo kymmenen. Tiuskaisin, että menis sitten nukkumaan!

Torjutuksi tulemisen pelko estää minua usein tekemästä aloitetta. Nyt mies on kumminkin sanonut, ettei enää uskalla tehdä aloitetta, koska vedän aina herneen niin pahasti nenään, jos ja kun seksi ei luistakaan (heh, kirjaimellisesti). Noh, tässä minä taas istun sohvalla vittuuntuneena. Usein jään odottamaan, että mies nukkuu, niin voin rauhassa masturboida olohuoneessa. Minusta ei tunnu luontevalta masturboida hänen nähtensä, joten teen sen yksin. Välillä sängyssä maatessa tulee mieleen elokuva American beauty, jossa se keski-ikäinen miespäähenkilö runkkasi aviovuoteessa. Jotenkin kadehdin sellaista vapautuneisuutta, että pystyisi tyydyttämään itse itsensä, vaikka kumppani (joka sitä tyydytystä ei pysty tai halua antaa) olisi vieressä.

Masturbointi on tyhmän kuuloinen sana.