Tapasin sunnuntaina eli eilen (sanoisin muuten että "tänään", mutta kun kello on jo yksi yöllä, niin kai se pitää sanoa että eilen) anoppini parin kuukauden tauon jälkeen. Oltiin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan ja hyvä niin. En olis jaksanut käsitellä aihetta sen enempää, enkä käsittele sitä tässäkään.

Tänään oli ihan jees päivä, mutta iltaa kohden taas vitutusaste nousi ja päädyin valvomaan tähän olkkarin sohvalle taas, mies meni nukkumaan tunti sitten. Pelailin tyhmää tietokonepeliä ja silmistäni valui kyyneleitä. Että on kurjaa! Olen niin surullinen ja pettynyt. Tää elämä on niin sieltä ja syvältä kuin olla ja osaa.

Erikoisinta tänään oli se, että harrastimme seksiä ulkona. Poika oli hoidossa ja me lähdettiin kävelylle kun oli kaunis ilma. Päädyttiin sitten suojaisaan paikkaan, ja mies teki aloitteen. Olihan se ihan kivaa, mutta näin jälkikäteen mulla on vain paha mieli ja kipeä pimppi. Miestä taas ei enää illalla jaksanut seksi kiinnostaa, kun oli jo kerran päivällä saanut. Eihän sitä nyt herranjestas samana päivänä montaa kertaa jaksa! Saatana sentään.

Aamulla on taas tuskaa nousta uuteen viikkoon. Ei vaan huvita mennä tonne.